Regulamentul jocului de Bingo la Relax Gaming

Crearea unui cont și conectarea
Alegerea unui joc de bingo
Tipuri de joc
Bingo cu 27 de bile
Bingo cu 75 de bile
Bingo cu 75 de bile - variantă
Bingo cu 90 de bile
Jocul de Bingo
Cumpărarea biletelor
Desfășurarea jocului de bingo
ID joc
Setări
Defecțiuni
Defecțiuni Jackpot
Setări
Mini-jocuri
Chat
Cod de conduită pe chat
Jocuri pe chat
Roata Bingo
Funcții
Roll-On Bingo
Înainte de începerea jocului
Câștigători
Bingo 1 To Go / 2 To Go
Opțiuni de premiere
Câștigători
1 + 1 gratis
Premii
Jackpoturi
Jackpoturi fixe
Jackpoturi în scară
Jackpoturi progresive
Jackpoturi comune
Întrebări despre Jackpot
Termeni și condiții referitoare la Jackpot
Vouchere
Condiții de pariere
Vizualizarea voucherelor cu condiții de pariere
Deblocarea în numerar a soldului de voucher în așteptare
Vouchere epuizate
Termeni și condiții referitoare la condițiile de pariere
Misiuni
Cartele răzuibile
Moneda
Caracterul aleatoriu
RTP

Crearea unui cont și conectarea

Pentru a juca Bingo, trebuie să creați un Alias Bingo. După crearea acestui alias, conectați-vă oricând pentru a juca.

Alegerea unui joc de bingo

Acum puteți vizualiza camerele/ jocurile în vizualizare cameră sau în calendar. Implicit, camerele sunt prezentate ca piese și fiecare piesă prezintă informații referitoare la runda următoare de joc. Unele camere pot fi afișate ca închise, pe piesa corespunzătoare fiind indicat intervalul orar în care sunt deschise. Vizualizarea camerei vă permite să vă alăturați camerelor instantaneu și să achiziționați bilete pentru runda următoare de joc.

Rundele individuale de joc sunt afișate în calendarul bingo, în funcție de ora de început a jocului, ca setare implicită. Această vizualizare poate fi sortată pe coloane și filtrată pe baza diferitelor criterii: de ex., tipul de joc. Calendarul vă permite să cumpărați bilete la runde individuale de joc fără a deschide camera și fără a cumpăra în avans bilete pentru rundele ulterioare de joc, indiferent de ora de început a rundei. De asemenea, vă puteți alătura instantaneu camerei, dând clic pe cameră/denumirea jocului.

Rundele de joc individuale sunt afișate într-o vizualizare sub formă de listă dinamică, ordonarea lor implicită fiind după ora începerii. Vizualizarea poate fi ordonată după fiecare dintre coloane, și filtrată după mai multe criterii, de exemplu, după tipul de joc. Vizualizarea sub formă de listă vă permite să cumpărați bilete la runde de joc individuale, fără să accesați camera, și să cumpărați bilete pentru rundele viitoare cu mult timp în avans, indiferent de ora de începere a rundei. Puteți, de asemenea, să accesați camera instantaneu apăsând pe numele camerei/jocului.

Tipuri de joc

Bingo cu 27 de bile

HexaBingo este un joc de bingo cu 27 de bile și 1 linie, de tipul „câștigătorul ia tot”, cu trei jucători în fiecare rundă de joc. Fiecare rundă de joc începe cu o loterie prealabilă, pentru a determina premiul (Extragerea de selectare a premiului).

Rezultatul Extragerii de selectare a premiului prealabile determină premiul pe care vor încerca jucătorii să-l câștige și care variază între x2 și x1000 suma de buy-in. Probabilitățile din Extragerea de selectare a premiului sunt definite în tabelul de plăți cu regulile de joc.

La jocul de Bingo cu 27 de bile (HexaBingo), fiecare bilet este o grilă de 3x3, fiecare cu numere unice din intervalul 1-27. Cele 27 de numere sunt extrase aleatoriu și sunt marcate automat pe bilete, pe măsură ce sunt extrase. Jucătorul care marchează primul o linie orizontală câștigă premiul. Premiul este dat de valoarea pariului inițial al câștigătorului multiplicată cu rezultatul Extragerii de selectare a premiului, conform probabilităților.

Bingo cu 75 de bile

Numerele de bingo anunțate sunt asociate cu literele din cuvântul BINGO. Numerele de sub fiecare coloană fac întotdeauna parte din același interval.

La Bingo cu 75 de bile, fiecare bilet conține o grilă cu 25 de pătrate care formează 5 rânduri și 5 coloane. Fiecare pătrat conține un număr, cu excepția pătratului din centru, care se numește „pătratul liber” și are o pictogramă pe el.

De regulă există 5 premii de câștigat la fiecare joc de bingo pe linii:

Jucătorul care formează primul o linie din numerele anunțate, pe orizontală, pe verticală sau pe diagonală, câștigă premiul pentru prima linie. Pentru a câștiga premiile următoare, se iau în considerare numai liniile orizontale de pe bilet, formate din numerele anunțate.

Bingo cu 75 de bile - variantă

Numerele de bingo strigate sunt asociate cu literele din cuvântul BINGO. Numerele din fiecare coloană sunt mereu în același interval.

La Bingo cu 75 de bile – variantă, fiecare bilet conține o grilă cu 25 de pătrate care formează 5 rânduri și 5 coloane, pe fiecare bilet existând astfel 25 de numere. Bilete se vând în seturi de câte 3 deodată, fiecare set conținând toate numerele de la 1 la 75, fără nicio repetiție.

Există 5 premii de câștigat la fiecare joc de bingo pe linii:

Jucătorul care formează primul o linie din numerele anunțate, pe orizontală, pe verticală sau pe diagonală, câștigă premiul pentru prima linie. Pentru a câștiga premiile următoare, se iau în considerare numai liniile orizontale de pe bilet, formate din numerele anunțate.

Bingo cu 90 de bile

Fiecare bilet de Bingo cu 90 de bile conține 3 rânduri și 9 coloane. Pe fiecare rând sunt 5 numere (și 4 pătrate goale), cu un total de 15 numere pe fiecare bilet. Bilete se vând fie câte 1, fie în seturi de câte 6 deodată, fiecare set conținând toate numerele de la 1 la 90, fără nicio repetiție.

Există 3 premii de câștigat la fiecare joc

Jocul de Bingo

Cumpărarea biletelor

Timpul până la oprirea vânzărilor pentru runda următoare de joc din cameră este indicat de un temporizator.

Puteți să selectați sau să deselectați biletele făcând clic pe ele. De asemenea, există posibilitatea de selectare rapidă a biletelor cu ajutorul butoanelor numerotate din secțiunea de cumpărare a biletelor din cameră.

Un buton „Cumpărare” afișează costul total al biletelor selectate. Cumpărarea biletelor este finalizată prin apăsarea unui buton „Cumpărare”. Puteți cumpăra în continuare bilete până când se atinge numărul maxim sau se termină perioada de vânzare. Biletele cumpărate nu pot fi returnate, mai puțin dacă runda de joc este anulată. În acest caz, rambursarea se va face automat.

Desfășurarea jocului de bingo

Runda de bingo începe când se scurg cele 10 secunde suplimentare după ce temporizatorul a ajuns la zero.

Numerele de pe bilete sunt marcate automat, sau puteți să dezactivați marcarea automată și să folosiți marcarea manuală a numerelor în meniul Setări. Jocul de bingo identifică automat câștigătorul, așadar, chiar dacă nu ați reușit să marcați niciun număr pe biletul câștigător în modul de marcare manuală, primiți totuși premiul. Aliasurile câștigătorii vor fi făcute publice.

Puteți opta să afișați sau să ascundeți ultimele patru bile extrase în joc, apăsând pe pictograma cu trei puncte de deasupra bilelor extrase, la dreapta acestora. Grila completă cu toate numerele extrase poate, la rândul ei, să fie afișată sau ascunsă, apăsând pe pictograma grilă de deasupra bilelor extrase, la stânga acestora.

Când un joc este în desfășurare și următorul nivel de premii urmează să fie atins, puteți vedea care jucători se află cel mai aproape și de care bile au nevoie ca să câștige. De asemenea, câștigătorii fiecărui premiu sunt afișați pe durata și după încheierea rundei de joc.

Puteți avea mai multe camere de bingo deschise în același timp. Camerele active apar sub formă de file deasupra casetei cu desfășurarea jocului. Filele afișează dacă sunteți aproape să faceți bingo, precum și informații despre ora de începere a jocului. Pot fi activate camere noi prin intermediul lobby-ului sau al butonului „Adăugare joc” din cameră.

Mărimea fondului de premiere și premiile din rundele de joc pentru diferite combinații câștigătoare per rundă de joc vor depinde de numărul de bilete de Bingo vândute pentru runda de joc respectivă. Comisionul și contribuția la Jackpot sunt luate din fondul de premiere acumulat înainte de afișarea premiilor pentru runda de joc.

Nu este permisă utilizarea niciunui software terț pentru a juca Bingo sau mini-jocuri de Bingo.

ID joc

ID-ul jocului în desfășurare este afișat întotdeauna în cameră. ID-ul jocului este unic pentru fiecare rundă de joc.

Dacă vreți să verificați rezultatele jocurilor anterioare, dați pur și simplu clic pe linkul „Înapoi: xxx” din cadrul camerei sau faceți clic pe pictograma Setări și deschideți fila „Istoric joc Bingo”. Acum vor fi afișate mai multe informații.

Setări

Puteți regla următoarele setări pentru joc:

Defecțiuni

Dacă ați pierdut conexiunea cu un joc de bingo indiferent de motiv, de exemplu din cauza unor probleme cu conexiunea la internet, puteți să reveniți la jocul de bingo și să continuați participarea reîmprospătând browserul.

Rundele jocului de Bingo continuă automat în cazul:

Rezultatele rundei respective de joc pot fi găsite în „Setări”, la secțiunea „Istoric joc Bingo”. Asta înseamnă că nu veți pierde jackpotul potențial și toate câștigurile vă vor fi plătite în cont.

Rundele mini-jocurilor se vor opri din desfășurare după ce runda de joc activă se termină și ar trebui să puteți continua să jucați de unde ați rămas după restabilirea conexiunii, deschizând din nou mini-jocul respectiv.

Dacă nu redeschideți mini-jocul în termen de 48 de ore, runda de joc va fi soluționată automat și toate eventualele câștiguri vă vor fi creditate în cont.

Defecțiunile anulează toate plățile și jocurile.

Defecțiuni Jackpot

Dacă ați pierdut conexiunea cu un joc de bingo indiferent de motiv, de exemplu din cauza unor probleme cu conexiunea la internet, puteți să reveniți la jocul de bingo și să continuați participarea reîmprospătând browserul.

Rundele jocului de Bingo continuă automat în cazul:

Rezultatele rundei respective de joc pot fi găsite în „Setări”, la secțiunea „Istoric joc Bingo”. Asta înseamnă că nu veți pierde jackpotul potențial și toate câștigurile vă vor fi plătite în cont.

Defecțiunile anulează toate plățile și jocurile.

Setări

Secțiunea Setări poate fi accesată de la pictograma „Setări” aflată în partea din dreapta sus a clientului Bingo.

În secțiunea „Setări”, vă puteți vizualiza informațiile despre profil și istoricul jocului. Vă puteți edita aliasul pentru bingo o dată la 90 de zile. Selectați „pictograma creion” aflată lângă alias, dacă această opțiune este disponibilă.

Mini-jocuri

Alături de Bingo, puteți să jucați jocuri miniaturale. Puteți primi învârtiri gratuite pentru un mini-joc prin intermediul al unei promoții sau al unei cartele răzuibile.

Învârtirile gratuite vor expira și vor fi eliminate dacă ating data de expirare.

Chat

În fereastra de chat, puteți să comunicați cu alți jucători și să vedeți o listă cu jucătorii din camera respectivă.

Un reprezentant de chat (CH) monitorizează camera de chat și veghează ca mediul de chat din cameră să rămână plăcut, prietenos și sigur. CH poate fi recunoscut după culoarea diferită a balonului de chat.

CH nu poate răspunde niciunui fel de întrebări despre cont și nu poate returna fonduri. Pentru a asigura corectitudinea jocului, este stric interzis ca CH să joace vreun fel de jocuri pe site-ul nostru. CH lucrează independent de serviciul de Asistență Clienți, iar dacă nu sunt în măsură să se ocupe de întrebările sau problemele dv, vă vor direcționa către echipa de Asistență Clienți.

Este instalat un filtru de obscenități are împiedică publicarea cuvintelor jignitoare în camerele de chat. Dacă încercați să introduceți un cuvânt restricționat, primiți o notificare, iar mesajul nu este trimis. Ne dăm toată silința să ținem la zi lista de cuvinte interzise, pentru a evita comportamentul jignitor în camerele noastre de chat. Vă rugăm să luați legătura cu serviciul de Asistență Clienți, oferind detalii cu privire la orice jignire.

Camerele de chat nu sunt supravegheate 24 de ore pe zi, iar dacă se descoperă un comportament jignitor al altui jucător, acesta poate fi ignorat. Faceți clic pe numele jucătorului pentru a invoca butonul „Ignorare”. Prin intermediul listei jucătorilor din chat, puteți scoate de la ignorare jucătorii.

Cod de conduită pe chat

Cerem tuturor jucătorilor să respecte următoarele indicații pentru a păstra o atmosferă de comunicare plăcută și prietenoasă în camerele de chat.

CH și echipa de Asistență Clienți pot să interzică accesul jucătorilor în camerele de chat sau să blocheze complet jucătorii să mai joace bingo dacă nu se conformează codului de conduită pe chat. Dacă vi se revocă facilitatea de chat și încercați să trimiteți un mesaj pe chat, primiți o notificare prin care sunteți anunțat că nu vi se permite să trimiteți astfel de mesaje.

Jocuri pe chat

CH organizează de-a lungul zilei serie de jocuri în camera de chat. Jocurile de chat sunt jocuri pe care le puteți juca în timp ce jucați bingo pentru a câștiga premii suplimentare. Ca să jucați și să câștigați, trebuie să fiți în camera de bingo și să jucați bingo. CH prezintă jocul și regulile în camera de chat, așadar folosiți instrucțiunile acestora ca să aflați cum să jucați și să câștigați.

CH sunt cei care hotărăsc ce jocuri se joacă și când. Aceștia au grijă ca toate jocurile de chat să se joace în mod echitabil și să nu existe discriminări.

Rețineți că decizia reprezentantului de chat privind rezultatul jocului de chat este întotdeauna finală. Câștigurile realizate la jocurile de chat se creditează imediat de către CH în contul dv.

Roata Bingo

Dacă joci Bingo, Mini-jocuri sau HexaBingo cu cash, bara de progres se va completa. Odată ce bara de progres este completă, accesează roata și rotește pentru șansa de a câștiga tichete HexaBingo, Rotiri gratuite sau premii în cash.

Rotirile la Roata Bingo expiră după 61 de zile. Nu toate rotirile la Roata Bingo garantează un câștig.

Funcții

Roll-On Bingo

Roll-On Bingo începe ca oricare alt joc de bingo – de exemplu premiile pentru 1 linie, 2 linii și bilet complet, dar în loc să se oprească jocul acolo, acesta continuă și plătește în continuare pentru câștiguri ulterioare pentru bilete complete. Jocurile de Roll-On Bingo oferă până la 10 premii suplimentare pentru bilete complete care se pot câștiga după acordarea premiilor standard. Cu toate acestea, nu se pot câștiga jackpoturi la un premiu Roll-On suplimentar.

Înainte de începerea jocului

Înainte de începerea unui joc Roll-On, se afișează un mesaj care anunță faptul că jocul Roll-On este pe cale să înceapă. Acest mesaj prezintă premiile suplimentare pentru bilete complete pentru jocul respectiv. Pentru a consulta detaliile complete privind premiile Roll-On suplimentare, faceți clic pe pictograma „Roll-On” din ecranul premiilor.

Câștigători

Pentru câștigătorii premiilor Roll-On suplimentare se afișează un mesaj suprapus care precizează numărul câștigătorilor care împart premiul, precum și numărul de premii rămase disponibile în jocul Roll-On. Numele câștigătorilor apar în caseta premiilor Roll-On.

La sfârșitul jocului, este redată o animație specială care prezintă câștigătorii Roll-On. Puteți să consultați detaliile complete ale câștigului dv Roll-On în „Istoricul Jocurilor”.

Bingo 1 To Go / 2 To Go

XToGo mărește șansele de câștig ale jucătorilor, oferind o recompensă tuturor celor aflați la câțiva pași de câștig. XTG, se referă la poziția biletului dv într-un joc de bingo, mai precis 1TG – un număr până la câștig, 2TG – 2 numere, etc. Jocurile 1TG și 2TG oferă jucătorilor șansa să câștige un premiu în numerar chiar și dacă ratează premiile principale.

Aceste jocuri speciale acordă plata unui anumit premiu pentru jucătorii care satisfac criteriu xTG pe bilet NUMAI când joacă pentru ultimul premiu, pentru bilet complet.

Puteți identifica jocurile XTG, deoarece sunt însoțite de o pictogramă specială.

Opțiuni de premiere

Jocurile XTG pot fi configurate diferit. Acestea pot plăti un premiu XTG:

Premiile pot reprezenta și o parte dintr-un pot al funcției XTG sau o sumă fixă, de exemplu 0,10€ pentru fiecare. Premiile pot fi plătite în soldul dv de vouchere sau numerar.

Câștigători

Dacă în joc este disponibil un premiu XTG, la sfârșitul jocului este redată o animație specială care prezintă câștigătorii XTG. Puteți să consultați detaliile complete ale câștigului dv XTG în „Istoricul Jocurilor”.

1 + 1 gratis

Pentru fiecare bilet achiziționat pentru o anumită rundă de joc, primiți pe deasupra X bilete gratuite. Poate fi și: 5 + 2 gratis, 12 + 1 gratis, etc.

Premii

Fondul de premiere oferit în fiecare joc de bingo este determinat de numărul de bilete achiziționate pentru joc. Cu cât sunt mai multe bilete achiziționate, cu atât fondul de premiere este mai mare.

Unele jackpoturi/fonduri de premii bingo sunt în legătură cu alte site-uri de bingo de pe rețeaua de Bingo Relax. Pentru jocurile aflate în legătură, toți jucătorii de bingo, indiferent de site-ul pe care joacă, plătesc exact același preț pentru , iar fiecare bilet are garanția aceleiași șanse de a câștiga. Site-urile de bingo pun jocurile în legătură pentru a oferi jucătorilor premii mai mari și mai bune.

Un premiu de bingo poate fi câștigat/împărțit de doi sau mai mulți jucători, în condițiile în care jucătorii dețin bilete care îndeplinesc criteriile de premiere la aceeași bilă. În astfel de situații, premiul este împărțit în părți egale între câștigători. Câștigurile sunt depuse direct în contul jucătorului, în soldul de vouchere sau de numerar, după încheierea rundei de joc.

Jackpoturi

Este posibil să câștigați jackpoturi la bingo. În funcție de jocul jucat, jackpotul poate să fie fix sau progresiv. Aceste Jackpoturi sunt finanțate fie din contribuțiile jucătorilor (jackpot progresiv), fie de către furnizorul serviciului (jackpoturi fixe și jackpoturi în scară).

Jackpoturi fixe

Un jackpot fix este un Jackpot a cărui valoare nu creşte odată cu achiziționarea biletelor de bingo.

Există un jackpot fix disponibil pentru câștig într-o anumită rundă de joc bingo, dacă o astfel de informație este prezentată în detaliile despre runda de joc. Pentru a câștiga, trebuie să completați tot biletul într-un anumit număr de bile sau mai puține. În cazul în care doi sau mai mulți jucători câștigă simultan, fiecare primește valoarea integrală a jackpotului.

Contul dv este creditat automat cu câștigul generat de jackpot, la scurt timp după încheierea rundei de joc bingo. Vă rugăm să luați legătura cu echipa de Asistență Clienți dacă nu primiți câștigul.

Jackpoturi în scară

În timp, este mai simplu de câștigat Jackpotul în scară. Dacă nu se găsește niciun câștigător pentru Jackpotul în scară, numărul de bile Jackpot pentru următoarea rundă de joc cu Jackpot în scară va fi puțin mai mare, facilitând câștigarea acestuia.

După ce este câștigat, jackpotul revine la numărul inițial de bile sau devine inactiv până când este pornit din nou.

Dacă există mai mulți câștigători la același anunț, jackpotul în scară este împărțit în mod egal între toți câștigătorii.

Jackpoturi progresive

Jackpotul progresiv este un Jackpot a cărui valoare crește odată cu achiziționarea de bilete bingo. Un jackpot progresiv este finanțat inițial la o valoare fixă de 5.000 € și crește cu fiecare bilet cumpărat. Cu cât sunt cumpărate mai multe bilete, cu atât jackpotul crește. În funcție de disponibilitatea jackpotului progresiv, până la 2% din vânzările de bilete pentru o anumită rundă de joc sunt luate drept contribuție la jackpotul progresiv. Pentru a câștiga, completați tot biletul într-un număr de bile precizat sau în mai puține și veți fi anunțat cu privire la câștig. Dacă sunt mai mulți câștigători ai jackpotului progresiv la aceeași bilă, acesta va fi împărțit în mod egal între toți câștigătorii. Valoarea curentă a jackpotului este prezentată în detaliile despre jocul de bingo respectiv.

Când este câștigată întreaga valoare a unui jackpot progresiv, acesta este refinanțat la valoarea inițială de 5.000 €. Nu există limită superioară pentru valoarea Jackpotului progresiv.

Jackpoturi comune

Unele jackpoturi sunt organizate ca „Jackpoturi comune”, ceea ce înseamnă că un procentaj din jackpot este plătit jucătorului/jucătorilor care au declanșat jackpotul, iar restul este plătit celorlalți jucători care au cumpărat bilete pentru runda de joc câștigătoare. Această parte se plătește proporțional cu numărul de bilete cumpărate de fiecare jucător la runda respectivă, iar jucătorii care declanșează jackpotul primesc, de asemenea, o proporție din potul comun, pe baza numărului de bilete pe care le-au cumpărat, în raport cu numărul total de bilete aflate în joc. Numai jocul în care a fost declanșat jackpotul plătește jackpotul comun. Jumătate din fondul de premiere este câștigat de jucătorul care l-a declanșat, iar cealaltă jumătate este împărțită în mod egal între restul jucătorilor calificați.

Rețineți că anumite jackpoturi sunt în rețea, drept pentru care sunt disponibile în multe camere de bingo.

Întrebări despre Jackpot

Dacă aveți întrebări legate de câștigarea jackpotului, trimiteți un e-mail echipei de Asistență Clienți, în care să specificați următoarele informații:

Termeni și condiții referitoare la Jackpot

Un premiu jackpot poate fi împărțit de doi sau mai mulți jucători, în condițiile în care jucătorii dețin bilete care îndeplinesc criteriile de premiere la aceeași bilă. Într-o astfel de situație, iar jucătorii sunt eligibili pentru câștigarea jackpotului, banii din jackpot se împart în mod egal între câștigători, mai puțin dacă este vorba de un jackpot fix.

Sunteți eligibil să câștigați un jackpot numai dacă ați achiziționat cel puțin un bilet la jocul în care este oferit un Jackpot. Se poate câștiga un singur jackpot per bilet achiziționat. În cazul în care sunteți eligibil pentru mai mult de un jackpot, se plătește jackpotul cel mai mare. Relax Gaming Ltd. își rezervă dreptul de a desființa un jackpot după ce a fost câștigat.

Întrerupere

Jackpoturile pot fi întrerupte. După întrerupere, fondul jackpotului progresiv trebuie continuat folosind valoarea identică pe care acesta a avut-o înainte de întrerupere. Jackpoturile fixe pot fi întrerupte în orice moment, înainte ca jucătorii să poată cumpăra bilete pentru jocul de bingo, deoarece jucătorii nu contribuie la alimentarea acestor jackpoturi.

Încetare

Fondul jackpotului progresiv și jackpoturile fixe pot înceta. Trebuie îndepliniți următorii termeni înainte ca încetarea să poată avea loc.

Relax Gaming Ltd. își rezervă dreptul de a modifica oricând Termenii și condițiile aici de față.

Vouchere

Câștigurile formate din vouchere de bingo sunt creditate automat în soldul de vouchere și se pot regăsi în secțiunea „Bingoul meu”.

Soldul unui voucher Bingo nu poate fi retras și poate fi folosit pentru a juca bingo. Pentru ca valoarea câștigurilor de pe un voucher să poată fi retrasă, trebuie să îndepliniți cerințele de pariere pentru voucherul relevant.

Orice fonduri de voucher rămase trebuie cheltuite pentru a intra în soldul în numerar.

Voucherele expiră și sunt eliminate dacă se ajunge la data de expirare a voucherului.

Puteți opta să nu utilizați voucherele, caz în care puteți renunța la voucher apăsând pe butonul „X” din colțul din dreapta sus al voucherului, în secțiunea „Bingoul meu”.

Condiții de pariere

O condiție de pariere este un multiplicator care indică de câte ori trebuie să jucați valoarea inițială a voucherului înainte de a fi eligibil să încasați orice câștiguri. Orice câștiguri realizate în timpul unui joc cu cerințe de pariere nesatisfăcute sunt stocate în soldul Voucher până la îndeplinirea condițiilor de pariere. Nu puteți retrage numerar din soldul Voucher. Aveți între timp posibilitatea să cheltuiți fondurile în așteptare pentru a avansa în îndeplinirea condițiilor de pariere. Soldul Voucher va fi convertit automat în numerar odată ce condițiile de pariere sunt satisfăcute.

Vizualizarea voucherelor cu condiții de pariere

Puteți vizualiza toate informațiile despre voucher împreună cu toate cerințele asociate parierii și progresul realizat în vederea îndeplinirii cerinței pe pagina „Recompense”.

Deblocarea în numerar a soldului de voucher în așteptare

Pentru deblocarea în soldul în numerar a fondurilor în așteptare, trebuie să îndepliniți în întregime condițiile de pariere care se aplică la voucherul respectiv. Odată îndeplinite aceste condiții, toate fondurile stocate în soldul de voucher sunt eliberate în contul dv de numerar.

Vouchere epuizate

Dacă soldul de voucher este zero, cerințele de pariere sunt eliminate, iar voucherul se consideră epuizat, cu excepția următoarelor cazuri: Ați cumpărat bilete pentru jocuri viitoare, iar soldul Voucher are cerințe de pariere în așteptare. Într-un astfel de caz, voucherul este lăsat deschis până când cerințele de pariere sunt satisfăcute sau runda de joc a luat sfârșit.

Vă prezentăm mai jos un exemplu:

Termeni și condiții referitoare la condițiile de pariere

Prin utilizarea unui voucher, jucătorul trebuie să satisfacă cerințele de pariere legate de voucherul respectiv. Voucherele cu cerințe de pariere necesită ca jucătorul să cheltuiască un multiplu al valorii soldului inițial al voucherului original înainte ca orice câștiguri să fie returnate în numerar. De ex., dacă valoarea Voucherului este de 10 € și multiplicatorul cerințelor de pariere este 2, înseamnă că jucătorul trebuie să cheltuiască 20 € cu soldul Voucherului înainte de a putea muta câștigurile în soldul de numerar.

Odată ce jucătorul primește un voucher, acesta are posibilitatea să renunțe la el în orice moment, prin eliminarea voucherului din secțiunea „Bingoul meu”. Dacă voucherul este eliminat sau a expirat, eventualele fonduri restante de pe voucher sunt recuperate, iar cerințele de pariere eliminate. După eliminarea unui voucher, jucătorul nu îl mai poate recupera.

Relax Gaming Ltd. își rezervă dreptul de a modifica oricând Termenii și condițiile referitoare la condițiile de pariere.

Relax Gaming Ltd. își rezervă dreptul de a deduce în orice moment orice voucher și/sau premiu în așteptare din soldul jucătorului.

Misiuni

Misiunile sunt sarcini care au una sau mai multe cerințe care, dacă sunt îndeplinite, vă acordă recompense. Misiunile trebuie finalizate înainte de data și ora de expirare, iar unele misiuni necesită mai întâi să le alegeți.

Premiile pentru finalizarea unei Sarcini, a unei Părți a Misiunii sau a Misiunii în sine vor fi creditate automat în contul jucătorului. Toate celelalte reguli și condiții legate de Misiune sunt prezentate în descrierea Misiunii.

Cartele răzuibile

Este posibil să primiți cartele răzuibile în jocurile de bingo prin intermediul unor campanii speciale. Cardurile răzuibile pot fi utilizate gratuit și, dacă nu sunt folosite la timp, vor expira. În funcție de setările asociate, acestea pot acorda premii ce variază de la o cartelă răzuibilă nouă, un voucher, învârtiri gratuite în mini-jocuri, bani în numerar sau orice alt premiu special prezentat în regulile campaniei cu cartele răzuibile.

După expirarea cartelei răzuibile, aceasta nu mai poate fi folosită și nici nu se mai pot revendica premii în baza ei.

Moneda

Dacă moneda contului unui jucător nu este € (Euro), atunci orice achiziție de bilete, câștiguri din cadrul joc, etc. vor fi convertite din moneda de bază și afișate în moneda locală a jucătorului în cadrul clientului de bingo. Orice conversie de monedă se va realiza la aceeași rată de schimb valutar pentru a asigura o conversie egală și echitabilă.

Caracterul aleatoriu

Ordinea în care sunt extrase bilele de bingo este determinată de Generatorul de Numere Aleatorii (în engleză, Random Number Generator - RNG). Relax Gaming Ltd. utilizează un RNG autorizat (MGA și AGCC), puternic din punct de vedere criptografic, dezvoltat intern de Relax Gaming Ltd. Acest lucru asigură caracterul absolut aleatoriu al fiecărui joc.

RTP

Toate jocurile de bingo au plăți variabile și garantează un premiu la încheierea sesiunii. Procentajul de returnare la jucător (RTP) într-un joc de bingo dat este o sumă garantată care se plătește, fiind determinată în raport cu totalul de bilete cumpărate la runda respectivă, și este de cel puțin 70% (procente).